Απορρίπτει ο αρχίατρος του νοσοκομείου κατεχόμενης Λευκωσίας καταγγελίες για κατάχρηση

Απορρίπτει ο αρχίατρος του νοσοκομείου κατεχόμενης Λευκωσίας καταγγελίες για κατάχρηση

Ερευνα έγινε στα βιβλία καταγραφής και χρήσης φαρμάκων, υλικού και ιατρικού εξοπλισμού, καθώς και στο φαρμακείο, του γενικού νοσοκομείου στην κατεχόμενη Λευκωσία και δεν εντοπίστηκε κατάχρηση ή κλοπή, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο αρχίατρος, Αντίλ Οζγιλκάν.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, μετά το θέμα που προέκυψε με τις καταγγελίες για απώλειες υλικών και εξοπλισμού από τις αποθήκες του «κρατικού» νοσοκομείου, ο δρ Οζγιλκάν ανέφερε ότι έκαναν έρευνα όσον αφορά τη χρήση στο νοσοκομείο, όπως και στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο Κολόν όπου είχαν μεταφερθεί τα τμήματα ογκολογικό, αιμοδιάλυσης και θαλασσαιμίας, όσο το γενικό νοσοκομείο ήταν μόνο νοσοκομείο πανδημίας. Εξέτασαν αναφέρει, και τα υλικά που χρησιμοποίησε ή έδωσε το προσωπικό του νοσοκομείου που έλεγχε τον κόσμο που βρισκόταν σε υπό έλεγχο καραντίνα.

Δεν διαπιστώθηκε, είπε, ούτε κατάχρηση ούτε κλοπή.

Στο μεταξύ, ο «δήμος» Κερύνειας ανακοίνωσε ότι στα όριά του η χρήση της μάσκας γίνεται υποχρεωτική από την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 6 το πρωί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE