Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Νεπάλ είχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Νεπάλ είχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Εποικοδομητική τηλεφωνική συνομιλία με τον πρωθυπουργό του Νεπάλ KP Sharma Oli είχε σήμερα Τετάρτη 22/4 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

 
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, σύμφωνα με το tweet του Προέδρου, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις και έτυχαν αλληλοενημέρωσης για τα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας με τον COVID – 19.
 
“Τον διαβεβαίωσα επίσης για την υποστήριξη και την αλληλεγγύη της κυβέρνησής μου προς την κοινότητα του Νεπάλ στην Κύπρο”, σημειώνει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE