ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ρονάλντο μαθαίνει ότι θα πλύνει τα πιάτα μετά από κλήρωση… Champions League

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ρονάλντο μαθαίνει ότι θα πλύνει τα πιάτα μετά από κλήρωση… Champions League

Στον όμιλο με το… πλύσιμο των πιάτων βρέθηκε ο Ρονάλντο, μετά από κλήρωση στο σπίτι που είχε για υπόκρουση τον ύμνο του Champions League και για κληρωτίδα τα μπολ με τα φρούτα!

Το μπολ με τα πορτοκάλια έδειξε «μπαμπά». Το μπολ με τα αχλάδια έδειξε… νεροχύτη μεριά. Μπορεί ο Ρονάλντο να μην τη γλίτωσε στην κλήρωση που σκάρωσε με την οικογένειά του για το ποιος θα πλύνει τα πιάτα, αλλά θυμήθηκε και μας θύμησε κάτι από την «ιεροτελεστία» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που τόσο μας λείπουν εν μέσω πανδημίας.

Στο πλαίσιο διαφημιστικού σποτ με χορηγό το Champions League, το «Φαινόμενο» #μένεισπίτι και πρωταγωνίστησε σε ένα κυριολεκτικά επικό βίντεο, με τον ύμνο του θεσμού για μουσική υπόκρουση, κληρωτίδα τα δύο δοχεία κι αντί για μπαλάκια τα φρούτα της κουζίνας.

Δείτε το βίντεο:

gazzetta.gr

The post ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ρονάλντο μαθαίνει ότι θα πλύνει τα πιάτα μετά από κλήρωση… Champions League appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE