Τμ.Μετεωρολογίας: Αλλάζει το κλίμα - Έρχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες

Τμ.Μετεωρολογίας:  Αλλάζει το κλίμα - Έρχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

 

Την Πέμπτη (23/4) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο, από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, ενώ από το µεσηµέρι και µετά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, ενώ από το µεσηµέρι και µετά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Πέμπτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αρχικά αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, ενώ από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Από αργά το απόγευµα αναµένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Παρασκευή, µη αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο και άνοδο την Κυριακή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE