Με Γουίλερ στην ενδεκάδα ο Κάανεν! Με Γκαρσία στην κορυφή η Ομόνοια

Με Γουίλερ στην ενδεκάδα ο Κάανεν! Με Γκαρσία στην κορυφή η Ομόνοια

Μεγάλο παιχνίδι στη Λευκωσία σήμερα με την Ομόνοια να υποδέχεται τον Απόλλωνα.

Ο Κώστας Καϊάφας θα αρχίσει το ματς με τον Γκαρσία στην κορυφή.

Στην πρώτη του ενδεκάδα ως τεχνικός του Απόλλωνα, ο Τον Κάανεν δίνει φανέλα βασικού στον Γουίλερ, τον οποίο προτίμησε αντί του Ρομπέρ.

Οι ενδεκάδες:

Ομόνοια: Παναγή, Γκουλόν, Οικονομίδης, Δημητρίου, Λεάντρο, Ρούνιε, Φυλακτού, Ασίς, Κιρμ, Σκέμπρι, Γκαρσία.

Απόλλωνας: Βάλε, Γουίλερ, Ν. Λόπες, Ουόν, Αγγελή, Στογιάνοβιτς, Μεριέμ, Ρόσα, Τουράμ, Ο. Λόπες, Γκιέ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE