«Πονοκέφαλος» για το VAR – Η έσχατη λύση και οι επιλογές που εξετάζονται

«Πονοκέφαλος» για το VAR – Η έσχατη λύση και οι επιλογές που εξετάζονται

Το ενδεχόμενο οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις να συνεχιστούν χωρίς την χρήση VAR είναι πιθανό να συζητηθεί σήμερα στην εκτελεστική επιτροπή της UEFA , όπως αναφέρει με το RMC Sport.

Ο λόγος που μπορεί να οδηγήσει στο μέτρο αυτό είναι η αδυναμία που θα υπάρχει για τους διαιτητές που συγκεντρώνονται στην αίθουσα ελέγχου, λόγω της μεταξύ τους απόστασης που σημειώνουν πρωτόκολλα υγείας κορωνοϊού.

Η δυνατότητα τοποθέτησης Plexiglas μεταξύ των διαφόρων μελών που συγκεντρώνονται σε μια αίθουσα VAR είναι μία από τις υπό εξέταση επιλογές, σύμφωνα με το RMC, που σημειώνει ότι το πρόβλημα έχει ήδη προκαλέσει συζήτηση στο γαλλικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: sdna.gr

The post «Πονοκέφαλος» για το VAR – Η έσχατη λύση και οι επιλογές που εξετάζονται appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE