Ομόνοια και Απόλλωνας τίμησαν τον Ανδρέα Σολωμού

Ομόνοια και Απόλλωνας τίμησαν τον Ανδρέα Σολωμού

Πριν από την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Ομόνοια και Απόλλωνας στο ΓΣΠ, οι δύο ομάδες τίμησαν τον νεαρό μαθητή Ανδρέα Σολωμού, για το μεγαλείο της ψυχής του.

Ο 18χρονος μαθητής από το Λύκειο Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό γεννήθηκε με ολική απώλεια όρασης αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να κυνηγά τα όνειρα του.

Εκ μέρους της Ομόνοιας, ο πρώτος αντιπρόεδρος Πανίκος Νεοφύτου έδωσε στον Ανδρέα μια φανέλα του Μίκαελ Ποτέ, ενώ εκ μέρους του Απόλλωνα, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας. Μαρίνος Ευσταθίου, του έδωσε μια τιμητική πλακέτα.

Τιμήθηκε επίσης και η μητέρα του αδικοχαμένου οπαδού της Ομόνοιας, Παναγιώτη Αγαπίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE