ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μνημόνιο συνεργασίας υπογράφουν Σύνδεσμοι για Άτομα με Αυτισμό

Μνημόνιο συνεργασίας υπογράφουν Σύνδεσμοι για Άτομα με Αυτισμό

Την υπογραφή μνημονίου Αδελφοποίησης και Συνεργασίας, το οποίο ισχύει από τις 9 Απριλίου 2020,  αποφάσισαν οι  Πρόεδροι των Συνδέσμων Συγγενών και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό «MAZI», Στήριξη Αυτισμού Αμμοχώστου και Σύνδεσμος Ατόμων με Αυτισμό Λάρνακας.

Σε σημερινή ανακοίνωση τους, οι Σύνδεσμοι αναφέρουν ότι σκοπός του μνημονίου είναι για να ενώσουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους για τις κοινές τους αγωνίες, ανησυχίες και προσδοκίες. Εκφράζουν την πίστη και ελπίδα τους "ότι η φωνή τους θα ακούγεται πιο δυνατή και πιο καθαρή εκεί που πρέπει να ακουστεί προς το συμφέρον των ατόμων με Αυτισμό και των οικογενειών τους".
 
«Προσβλέπουμε σε εποικοδομητικές συνεργασίες στρατηγικού ενδιαφέροντος με τα αρμόδια Υπουργεία, Κυβερνητικά Τμήματα, άλλες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις καθώς και τον ιδιωτικό τομέα με σκοπό ένα καλύτερο αύριο για τα άτομα με Αυτισμό», καταλήγουν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top