ΛΕΜΕΣΟΣ: Φυγαδεύτηκαν πεζοί οι πιστοί- Εγκατέλειψαν τα οχήματα τους έξω από το Μοναστήρι- Προκλήθηκε ένταση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φυγαδεύτηκαν πεζοί οι πιστοί- Εγκατέλειψαν τα οχήματα τους έξω από το Μοναστήρι- Προκλήθηκε ένταση

Επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/4 από μέλη της Αστυνομίας, στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Σπηλαίων της κοινότητας Ερήμη, μετά από πληροφορία ότι πιστοί παρευρέθηκαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία για τη γιορτή του Αγίου. 

Νωρίς το απόγευμα απειλήθηκαν επεισόδια όταν έφτασαν στην περιοχή κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία της Αστυνομίας.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, από νωρίς το πρωί μέλη της δύναμης βρέθηκαν στη μονή για να διερευνήσουν καταγγελία για παρουσία πιστών στη Θεία Λειτουργία και παραβίαση του περί λοιμοκάθαρσης νόμου.
 
Κάποια άτομα που εντοπίστηκαν στο χώρο καταγγέλθηκαν, ενώ ακολούθησαν έρευνες σε όλους τους χώρους της μονής. Μαρτυρίες αναφέρουν επίσης ότι αριθμός πιστών θεάθηκε να διαφεύγει με τα πόδια, εγκαταλείποντας στο χώρο τα αυτοκίνητα τους.
 
Νωρίς το απόγευμα προκλήθηκε ένταση, χωρίς ευτυχώς κάποια δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς αριθμός κατοίκων της περιοχής έφτασε στο σημείο ζητώντας από τα μέλη της δύναμης να αποχωρήσουν.
 
Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE