ΠΑΦΟΣ: ‘Εσβησε’ ο Γιώργος Πενταράς – Ήταν μόλις 62 ετών

ΠΑΦΟΣ: ‘Εσβησε’ ο Γιώργος Πενταράς – Ήταν μόλις 62 ετών

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών άφησε την Πέμπτη 23/4 ο Γιώργος Πενταράς, πρώην επαρχιακός γραμματέας της «Αλληλεγγύης» στην Πάφο.

Το Κίνημα Αλληλεγγυή σε ανακοίνωσή του αναφέρεται στο χαμό του 62χρονου χαρακτηρίζοντας την απώλεια του ως «πολύ οδυνηρή»

Η ανακοίνωση του κόμματος:

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον αδόκητο θάνατο του συναγωνιστή μας Γιώργου Πενταρά, ο οποίος μας άφησε σε ηλικία 62χρονών μετά από γενναία και πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Γιώργος Πενταράς διετέλεσε Επαρχιακός Γραμματέας του Κινήματος Αλληλεγγύη στην Πάφο, και η απώλεια του για την ηγεσία και τα μέλη της Αλληλεγγύης είναι πολύ οδυνηρή.

Εκφράζουμε από καρδιάς τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια προς όλη την οικογένεια του εκλιπόντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.