ΠΑΦΟΣ: Φέρεται να 'ρήμαξε' υποστατικά της πόλης 19χρονος- Του φορτώνουν και νέα υπόθεση

ΠΑΦΟΣ: Φέρεται να 'ρήμαξε' υποστατικά της πόλης 19χρονος- Του φορτώνουν και νέα υπόθεση

Στην επανασύλληψη 19χρονου αλλοδαπού  που τελεί ήδη υπό κράτηση για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο μαζί με άλλα τέσσερα πρόσωπα, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για νέα υπόθεση κλοπής. 

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νέα καταγγελία αφορά κλοπή κινητού τηλεφώνου που διεπράχθη στις 14 Φεβρουαρίου του 2020 από όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο στην Λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο. Για την υπόθεση εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 19χρονου ο οποίος τελεί υπό κράτηση και επανασυνελήφθη χτες.

Σημειώνεται πως η Αστυνομία Πάφου συγκεντρωτικά για πέντε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών έχει προχωρήσει σε πέντε συλλήψεις, ενός 26χρονου,  ενός 31χρονου, μιας  22χρονης , μιας 21χρονης  και ενός 19χρονου.

Οι πέντε διαρρήξεις διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 28 Μαρτίου και 16 Απριλίου 2020, σε διάφορα καταστήματα στην επαρχία Πάφου.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.