ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σεραφείμ: «Κάποιοι δυσαρεστημένοι με αυτή την απόφαση… Κάποιες ομάδες θα ευνοηθούν και…» – Όλα όσα δήλωσε

Σεραφείμ: «Κάποιοι δυσαρεστημένοι με αυτή την απόφαση… Κάποιες ομάδες θα ευνοηθούν και…» – Όλα όσα δήλωσε

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, παραχώρησε δηλώσεις το μεσημέρι της Παρασκευής (24-04-2020) στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την κατάσταση και το τι πρόκειται να γίνει για το πρωτάθλημα: «Σίγουρα προτεραιότητα μας δεν είναι το ποδόσφαιρο τώρα. Οποιαδήποτε απόφαση που θα παρθεί για αυτό, δεν θα είναι από εμάς. Περιμένουμε τους ειδικούς και τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου. Είμαστε υπόχρεοι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες από τους ειδικούς για να βγούμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς από αυτή την κατάσταση και να δούμε τι θα γίνει με το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι είναι περιττά τα όσα λέγονται για το αν θα επαναρχίσει ή όχι το πρωτάθλημα.  Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να βλέπουμε οπαδικά ή ομάδικά, ή ότι συμφέρει την ομάδα μας. Πρέπει να βλέπουμε τι γίνεται στον κόσμο, να περιμένουμε την απόφαση που θα παρθεί από την πλειοψηφία και θα είμαστε υπόχρεοι να την σεβαστούμε. Κάποιοι θα είναι δυσαρεστημένοι με αυτή την απόφαση. Το αύριο του ποδοσφαίρου δεν θα είναι το ίδιο με το χθες. Όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο πρέπει αν δούμε με άλλη γωνία αυτά τα δεδομένα για να διατηρήσουμε ζωντανό αυτό που μας αρέσει, το ποδόσφαιρο».

Για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση: «Αν ο ΠτΔ και οι ειδικοί δεν επιτρέψουν την άθληση σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, αντιλαμβάνεστε πως δεν μπορούμε να περιμένουμε. Θα λαμβάνουμε υπόψη κι άλλα πράγματα πλέον στο ποδόσφαιρο, όπως τα συμβόλαια, τα τηλεοπτικά. Είναι πολλά που πρέπει να δούμε και να υπολογίσουμε για να δούμε το συμφέρον του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Για το ότι κάποιοι ξένοι ποδοσφαιριστές έχουν φύγει από την Κύπρο για να είναι στις χώρες τους: «Αντιλαμβάνεστε ότι από κάποιες ομάδες, ποδοσφαιριστές έχουν αναχωρήσει για τις χώρες τους. Αυτή τη στιγμή, στον Ολυμπιακό, δεν έχει εκφράσει κανείς την επιθυμία να αποχωρήσει. Ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν πτήσεις για να φύγουν».

Για το ότι ο Ολυμπιακός θα είναι από τις ομάδες που θα ευνοηθούν σε πιθανή διακοπή του πρωταθλήματος: «Εγώ βλέπω τι θα γίνει στο κυπριακό ποδόσφαιρο και όχι αν θα ευνοηθεί ο Ολυμπιακός. Μπορεί κάποιες ομάδες να ευνοηθούν και κάποιες να αδικηθούν. Αν αποφασιστεί ότι θα ευνοηθεί η Ομόνοια, θα αδικηθεί η Ανόρθωση, το ΑΠΟΕΛ κλπ. Αν ισχύσει η διαβάθμιση θα αδικηθεί ο Εθνικός. Όλα αυτά όμως, πρέπει να συζητηθούν όταν παρθεί απόφαση».

Για την επιστολή προς την ΚΟΠ για αύξηση των ομάδων: «Πρέπει να πάει σε Γενική Συνέλευση και χρειάζεται να συμφωνούν με αυτή την πρόταση τα 4/5 της συνέλευσης για να υλοποιηθεί».

Για το ότι θα επηρεαστούν οικονομικά τα σωματεία: «Κανείς δεν μπορεί να ξέρει το «αύριο» με βάση και τα οικονομικά δεδομένα. Μπορεί κάποιες ομάδες στο α’ γκρουπ, να βρεθούν στο β’ γκρουπ γιατί δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν. Κανένας δεν ξέρει ποιες ομάδες θα μπορούν να σταθούν στα πόδια τους».

Για την κατάσταση στον Ολυμπιακό σε αυτό το θέμα: «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο Ολυμπιακός, δεν τον πνίγει κανένα χρέος. Στην Κύπρο, ειδικά στις μικρομεσαίες ομάδες το κύριο έσοδο είναι τα τηλεοπτικά. Το τι θα γίνει με αυτό στο μέλλον, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Αν ισχύσει αυτό που λένε ότι θα διεξάγονται παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών τότε μειώνονται τα έσοδα από τα διαρκείας και όχι μόνο. Θα είναι πολύ μειωμένοι οι χορηγοί και οι διαφημίσεις, άρα τα έσοδα θα μείνουν πολύ χαμηλά. Αν μία ομάδα μοίραζε τον προϋπολογισμό από τα τηλεοπτικά έσοδα και τους χορηγούς, δεν θα μπορεί να το κάνει αυτή τη στιγμή».

The post Σεραφείμ: «Κάποιοι δυσαρεστημένοι με αυτή την απόφαση… Κάποιες ομάδες θα ευνοηθούν και…» – Όλα όσα δήλωσε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Φόρεσαν χειροπέδες σε 32χρονη για τα 40 κιλά κάνναβης και οπλισμό στη Λεμεσό

• Ακύρωση πτήσεων: Σε πόσες μέρες πρέπει να πάρετε τα λεφτά σας πίσω – Τι συμβαίνει με καθυστερήσεις και πτώχευση αεροπορικής

• Τίτλοι τέλους για την «Προίκα του Μωρού» - Γιατί «μπήκε» σε αναστολή

• Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

• Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η νέα επαγγελματική του δραστηριότητα



Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Οι εκδηλώσεις καταδίκης των κομμάτων κατά του προδοτικού πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, έφεραν στο προσκήνιο τη διγλωσσία η οποία υπάρχει ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις οι οποίες στηρίζουν την κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top