Εβδομαδιαίες τηλεδιασκέψεις για τα θέματα της ακαδημίας της Ανόρθωσης

Εβδομαδιαίες τηλεδιασκέψεις για τα θέματα της ακαδημίας της Ανόρθωσης

Στην επίσημη της ιστοσελίδα η Ανόρθωση αναφέρει…

«Όπως είναι λογικό και επόμενο, λόγω του covid 19, όπως ο υπόλοιπος κόσμος, έτσι και το προσωπικό των Ακαδημιών της ομάδας μας αναγκάστηκε αυτές τις μέρες να περιοριστεί εντός σπιτιού, τηρώντας τα μέτρα που λήφθηκαν από την Κυβέρνηση για αντιμετώπιση του ιού.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως σταματούν οι οποιεσδήποτε συζητήσεις ανάμεσα στους προπονητές, τεχνικό διευθυντή και προσωπικό των ακαδημιών των αγωνιστικών τμημάτων, καθώς δίνεται η πολυτέλεια κάτι τέτοιο να συμβεί μέσω τηλεδιασκέψεων σε εβδομαδιαία βάση.

Συγκεκριμένα στις τηλεδιασκέψεις συζητούνται συνήθως θέματα όπως είναι ο απολογισμός της χρονιάς, τομείς που πιθανώς να χρίζουν βελτίωσης ενώ γίνεται και παρουσίαση τρόπου λειτουργίας ακαδημιών μεγάλων Συλλόγων του εξωτερικού».

The post Εβδομαδιαίες τηλεδιασκέψεις για τα θέματα της ακαδημίας της Ανόρθωσης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE