Σεμινάριο στους προπονητές και γυμναστές αναπτυξιακών ηλικιών της ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σεμινάριο στους προπονητές και γυμναστές αναπτυξιακών ηλικιών της ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΛ:

“Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης του προσωπικού της ακαδημίας μας πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, 24 Απριλίου διαδικτυακό σεμινάριο.

Το σεμινάριο παρουσίασε ο Εκπαιδευτής της Σχολής Προπονητών της ΚΟΠ κ. Μάριος Κωνσταντίνου και απευθυνόταν στους προπονητές και γυμναστές των αναπτυξιακών ηλικιών της ακαδημίας μας.

Παρουσιάστηκαν οι σύγχρονες τάσεις στο ποδόσφαιρο και εντοπίστηκαν, μέσα από διαλογική συζήτηση, οι τομείς στους οποίους ως ακαδημία θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση ώστε να βελτιώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου και να μπορέσουν να αγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΕΛ ευχαριστεί τη Σχολή Προπονητών της ΚΟΠ και ιδιαίτερα τον κ. Μάριο Κωνσταντίνου για την άψογη συνεργασία και βοήθεια που προσφέρει στους προπονητές μας μέσα από τη διεξαγωγή τέτοιων σεμιναρίων”.

The post Σεμινάριο στους προπονητές και γυμναστές αναπτυξιακών ηλικιών της ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE