Πότε σχεδιάζουν να επιστρέψουν στα γήπεδα οι Τουρκικές ομάδες

Πότε σχεδιάζουν να επιστρέψουν στα γήπεδα οι Τουρκικές ομάδες

Η Τουρκία σχεδιάζει την επανεκκίνηση της Super League στα μέσα Ιουνίου, με τους αγώνες να διεξάγονται χωρίς θεατές.

Τα πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ τέθηκαν τελικά σε αναστολή στις 17 Μαρτίου λόγω της πανδημίας της COVID-19, ενώ η Τουρκία έχει επιβεβαιώσει περισσότερα από 100.000 κρούσματα του κορωνοϊού, με 2.600 θανάτους.

Ωστόσο, το ποδόσφαιρο αναμένεται να επιστρέψει στη δράση.

«Έχουμε προσωρινή απόφαση να ξεκινήσουμε τους αγώνες της Super League στις 12-14 Ιουνίου», δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των τουρκικών συλλόγων, Μεχμέτ Σεπίλ, στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό TRT Haber, προσθέτοντας:

«Το βασικό σενάριο είναι οι αγώνες της Super League και του Τουρκικού Κυπέλλου να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 26 Ιουλίου και μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς θεατές».

Πηγή: gazzetta.gr

The post Πότε σχεδιάζουν να επιστρέψουν στα γήπεδα οι Τουρκικές ομάδες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE