Η απάντηση του επίσημου Παναθηναϊκού για τους… Κινέζους

Η απάντηση του επίσημου Παναθηναϊκού για τους… Κινέζους

Κατηγορηματικά διαψεύδει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα σενάρια περί πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου σε κονσόρτσιουμ κινεζικών εταιριών.

Το απόγευμα της Παρασκευής κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν κονσόρτσιουμ από την Κινά να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υποστηρίζοντας μάλιστα πως οι διαδικασίες θα είχαν ολοκληρωθεί αν δεν είχαν μεσολαβήσει οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Είδηση-«ΒΟΜΒΑ»: «Κονσόρτσιουμ κινέζικων εταιρειών αγοράζουν τον Παναθηναϊκό»!

Τα συγκεκριμένα, σενάρια πάντως διαψεύδονται κατηγορηματικά από την πράσινη ΠΑΕ, που υποστηρίζει χαρακτηριστικά πως «βρίσκονται μόνο στη φαντασία όσων τα εμπνεύστηκαν».

Αναλυτικά από το πράσινο στρατόπεδο ξεκαθαρίζουν ότι «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει κατηγορηματικά το σημερινό ανυπόστατο δημοσίευμα περι συζήτησης και διαπραγμάτευσης για την πώληση της ΠΑΕ σε κονσόρτσιουμ κινεζικών εταιριών. Όλα όσα εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό βρίσκονται μόνο στη φαντασία όσων εμπνεύστηκαν το σενάριο».

Πηγή: sdna.gr

The post Η απάντηση του επίσημου Παναθηναϊκού για τους… Κινέζους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.