ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΦΟΡΤΩΣΤΕ»… παίκτες για Κύπρο – Πάει καιρός που σας το… ΣΕΡΒΙΡΑΜΕ

«ΦΟΡΤΩΣΤΕ»… παίκτες για Κύπρο – Πάει καιρός που σας το… ΣΕΡΒΙΡΑΜΕ

Την 31η Δεκεμβρίου 2019 ο Αιχμηρός σας το είχε… προαναγγείλει. Μα τι; Ότι παίκτες του Άρη Θεσσαλονίκης θα ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο Κυπριακών ομάδων, τόσο στη μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου, όσο και αυτή του καλοκαιριού.

Η χαρακτηριστική αναφορά του Αιχμηρού ανέφερε «Εδώ και μέρες τα ρεπορτάζ από Ελλάδα και Κύπρο, φέρουν Τόνσο και Ντιγκινί, να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Αιχμηρός μαθαίνει πως παίκτες του Άρη Θεσσαλονίκης, όχι οι δύο προαναφερθέντες μόνο, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» της συμπρωτεύουσας της Ελλάδας, είτε έχουν προταθεί είτε είναι στη λίστα προπονητών Κυπριακών ομάδων, για να ενισχύσουν τις ομάδες τους, αν κατέστη δυνατό στη μεταγραφική Ιανουάριου, ή ακόμη και σε αυτή του ερχόμενου καλοκαιριού».

Διαβάστε: 

Στα υπόψιν άλλων Κυπριακών ομάδων, και όχι μόνο του Απόλλωνα, παίκτες του Άρη Θεσσαλονίκης

Τόσο τότε, στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2020, «έπαιξαν» ονόματα παικτών του Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά αυτή τη χρονική περίοδο, επί ευκαιρίας της… αναστολής πρωταθλημάτων, παρατηρούμε από Ελλάδα και Κύπρο τα ΜΜΕ να αναφέρονται σε ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» ότι είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο μεγάλων Κυπριακών ομάδων, είτε ΑΠΟΕΛ, είτε Ομόνοιας, είτε Απόλλωνα, κτλ…

Ο Αιχμηρός έτσι για να μην ξεχνάμε σας το… σέρβιρε όλους προ καιρού!

The post «ΦΟΡΤΩΣΤΕ»… παίκτες για Κύπρο – Πάει καιρός που σας το… ΣΕΡΒΙΡΑΜΕ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στη δεξίωση της Πρεσβειας των ΗΠΑ με την ευκαιρία της 248ης επετείου από την Ανεξαρτησία των ΗΠΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top