ΚΥΠΡΟΣ

Το σχόλιο του Κρίστιανσεν για τον Μυτίδη και την απόδοση της ΑΕΚ

Το σχόλιο του Κρίστιανσεν για τον Μυτίδη και την απόδοση της ΑΕΚ

Η ήττα της ΑΕΚ από την Ανόρθωση έφερε προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, μίλησε για έλλειψη συγκέντρωσης και σχολίασε την εικόνα της ομάδας αλλά και την επιλογή του να ξεκινήσει τον Καντέ και όχι τον Μυτίδη.

Αναλυτικά:

«Είχαμε την ευκαιρία να αφήσουμε την Ανόρθωση επτά βαθμούς πίσω αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε φάσεις στι ξεκίνημα και το πέναλτι. Δεχθήκαμε γκολ από ένα πλάγιο. Ένα από τα προβλήματα μας είναι η έλλειψη συγκέντρωσης, το είδαμε και στο ματς με την ΑΕΛ. Δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ στο δεύτερο μέρος, κάναμε κάποιες αλλαγές αλλά δεν γίναμε πιο επικίνδυνοι. Πρέπει να σκεφτούμε τώρα τον τελικό με την ΑΕΚ».

«Πριν δεν ήμασταν τόσο καλοί και τώρα δεν είμαστε τόσο κακοί. Η ομάδα δεν έλεγξε τα παιχνίδια όπως θα θέλαμε τα τελευταία δύο ματς. Δουλειά μου ως προπονητής είναι να ετοιμάσω την ομάδα για το επόμενο ματς».

«Πρέπει να διαχειριστώ όλο το ρόστερ. Ο Νέστωρας έπαιξε αρκετά συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Ζοσέ είχε καλή απόδοση στο τελευταίο παιχνίδι και στις προπονήσεις. Έπρεπε να κάνω μια επιλογή και θεώρης ήταν καλύτερη επιλογή ο Καντέ. Δεν έβγαλα τον Μυτίδη εκτός λόγω μιας κακής εμφάνισης».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top