Γερμανικό «κλάσικο» για Φεράν Τόρες!

Γερμανικό «κλάσικο» για Φεράν Τόρες!

Η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ έχει ρίξει… ματιές στην ισπανική αγορά και το ενδιαφέρον τους είναι προς τον Φεράν Τόρες της Βαλένθια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο γερμανικές ομάδες έχουν ξεχωρίσει στην… κούρσα για τον άσο της Βαλένθια, για τον οποίο υπήρχε ενδιαφέρον από την Γιουβέντους αλλά και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αλλά Μπάγερν και Ντόρτμουντ δείχνουν να έχουν προβάδισμα. όμως αναζητούν τρόπο για να μην πληρώσουν την ρήτρα των 100 εκ. ευρώ που έχει στο συμβόλαιο του ο Τόρες, το οποίο βέβαια λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Οι Γερμανοί γνωρίζουν ότι η Βαλένθια δεν μπορεί να βρει τα λεφτά της ρήτρας στην αγορά στην εποχή μετά τον κορωνοϊό και προσπαθούν να κερδίσουν από την κατάσταση, πιέζοντας την Βαλένθια.

Πηγή: Sdna.gr

The post Γερμανικό «κλάσικο» για Φεράν Τόρες! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE