ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτόν καταζητεί η Αστυνομία - Ειδοποιήστε άμεσα αν τον δείτε -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτόν καταζητεί η Αστυνομία - Ειδοποιήστε άμεσα αν τον δείτε -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε αναζήτηση προσώπου που εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής βρίσκεται η Αστυνομία.

Η Αστυνομία αναζητεί πρόσωπο αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 24/4/2020 στη Λεμεσό.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τoυ πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE