Με υποχρεωτικές τις μάσκες η έκδοση αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην Αίγυπτο

Με υποχρεωτικές τις μάσκες η έκδοση αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην Αίγυπτο

Οι αρχές έκδοσης αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην Αίγυπτο είναι οι πρώτες που εφαρμόζουν την υποχρεωτική χρήση των προστατευτικών μασκών.

Αυτό ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, αποφασίζοντας την επαναλειτουργία από αύριο 26 Απριλίου των υπηρεσιών αυτών, που ήταν κλειστές από τα τέλη Μαρτίου, ως ένα μέτρο για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού
 
«Το Υπουργείο Εσωτερικών δήλωσε ότι οι μάσκες προσώπου θα είναι «υποχρεωτικές» για όσους πηγαίνουν στα τμήματα κυκλοφορίας για την άδεια νέων οχημάτων, από την Κυριακή», αναφέρει η «Αλ Αχράμ».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.