Απεβίωσε ο αγωνιστής Ερμής Χριστοδούλου

Απεβίωσε ο αγωνιστής Ερμής Χριστοδούλου

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο υποστράτηγος εν αποστρατεία και αγωνιστής Ερμής Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια, «η Κερύνεια και ο αντικατοχικός αγώνας για την απελευθέρωσή της έχασε ακόμη ένα από τα άξια τέκνα της, τον Υποστράτηγο εν αποστρατεία  και αγωνιστή Ερμή Χριστοδούλου, τον Ερμή μας».
 
Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη, 28.4.2020, η ώρα 11πμ στην Εκκλησία της του Θεού Σοφίας, στο Στρόβολο. Επιθυμία της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές στο Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.
 
Η Αδούλωτη Κερύνεια εκφράζει, τέλος, τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στη σύζυγο του Ανδρούλα Χριστοδούλου, τον αδελφό,  τα παιδιά και τα εγγόνια του.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE