Δύσκολες στιγμές για Καρώ – Θλιβερό συμβάν στην οικογένεια του…

Δύσκολες στιγμές για Καρώ – Θλιβερό συμβάν στην οικογένεια του…

Σε βαρύ πένθος έπεσε η οικογένεια του Κύπριου ποδοσφαιριστή της Σαλερνιτάνα, Ανδρέα Καρώ.

Το δύο μηνών βρέφος της αδερφής του Καρώ κατέληξε την περασμένη Πέμπτη στο Μακάρειο Νοσοκομείο και σκόρπισε την θλίψη στην οικογένεια. Το μωράκι της αδερφής του Καρώ είχε προσβληθεί από κοκκύτη και άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Πέμπτη.

Ακόμη πιο τραγικό για τον 23χρονο Καρώ είναι πως βρίσκεται αποκλεισμένος στην Ιταλία λόγω κορωνοϊού και δεν μπορεί να είναι δίπλα στην αδελφή του αυτές τις μέρες. Με μια μαύρη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Καρώ εξωτερίκευσε το βαρύ πένθος της οικογένειας και αρκετός κόσμος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του.

The post Δύσκολες στιγμές για Καρώ – Θλιβερό συμβάν στην οικογένεια του… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE