Έχει… σημαδέψει 18χρονο διαμάντι από την Ουρουγουάη! (BINTEO)
01.01.1900 - 00:00
Τον νεαρό με το 10 στην πλάτη της Πενιαρόλ, Φακούντο Πεγίστρι, κοιτάζει η Ρεάλ, έπειτα από προτροπή του ανθρώπου που της είχε στείλει τον Φέδε Βαλβέρδε.
Ο ίδιος άνθρωπος που το 2015 έπεισε τη Ρεάλ να επενδύσει στον Φέδε Βαλβέρδε, τώρα προσπαθεί να κάνει το ίδιο με έναν 18χρονο Ουρουγουανό. Ο Φακούντο Πεγίστρι έχει κάνει τρομερές εμφανίσεις με την Πανιαρόλ και τον θέλουν όλες οι μεγάλες ομάδες της Λατινικής Αμερικής, αλλά και η Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο και στην Ισπανία θεωρούν ότι θα αξιοποιήσει αυτό της το προνόμιο για τον τρομερά ταλαντούχο νεαρό που αγωνίζεται ως 10άρι.
Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.