ΚΥΠΡΟΣ: Δύο πτήσεις επαναπατρισμού από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Λάρνακα

ΚΥΠΡΟΣ: Δύο πτήσεις επαναπατρισμού από το  Ηνωμένο Βασίλειο στη Λάρνακα

Δύο πτήσεις επαναπατρισμού αναμένεται να φτάσουν την Κυριακή 26/04. στο αεροδρόμιο Λάρνακας, μεταφέροντας άτομα που εγκλωβίστηκαν σε χώρες του εξωτερικού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού καθώς και φοιτητές από τις χώρες όπου σπουδάζουν.

Πρόκειται πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η μία αναμένεται να φθάσει από το Λονδίνο στις 18:10 και η άλλη από το Μάντσεστερ στις 20:50.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Καρούσο, «έχει ήδη καταρτιστεί πρόγραμμα για επαναπατρισμό συμπατριωτών μας, με πτήσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά μέχρι και τις 30 Απριλίου, βάσει του καταλόγου προτεραιοτήτων».

Ουσιαστικά, όπως αναφέρει ο κ. Καρούσος, πρόκειται για άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, νεαρούς που κάνουν foundation courses και διαμένουν σε φοιτητικές εστίες, και άλλους φοιτητές που αφού ομαδοποιηθούν θα επαναπατριστούν στην Κύπρο με διάφορες πτήσεις.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE