Μαραντόνα για Ροναλντίνιο: «Δεν είναι εγκληματίας, πήγε στην Παραγουάη για δουλειά»

Μαραντόνα για Ροναλντίνιο: «Δεν είναι εγκληματίας, πήγε στην Παραγουάη για δουλειά»

Ο Ντιέγο Μαραντόνα υπερασπίστηκε τον Ροναλντίνιο, ο οποίος πέρασε σχεδόν ένα μήνα σε φυλακή της Παραγουάης.

Ο «Ντιεγίτο» δήλωσε ότι στεναχωρήθηκε πολύ με την πρόσφατη… περιπέτεια του «Ρόνι», ο οποίος συνελήφθη όταν προσπάθησε να μπει στην Παραγουάη με πλαστό διαβατήριο και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη φυλακή, μαζί με τον αδερφό του.

«Ειλικρινά λυπήθηκα πολύ με όσα συνέβησαν στον Ροναλντίνιο. Δεν είναι εγκληματίας, απλά πήγε στην Παραγουάη για να δουλέψει. Το λάθος του είναι ότι αποτελεί είδωλο. Είναι φίλος μου και θα είμαι μαζί του μέχρι τον θάνατο» είπε χαρακτηριστικά ο Μαραντόνα μιλώντας στην εφημερίδα «El Dia» της Λα Πλάτα.

sdna.gr

The post Μαραντόνα για Ροναλντίνιο: «Δεν είναι εγκληματίας, πήγε στην Παραγουάη για δουλειά» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE