Ο Παναγή και ο ασταμάτητος Σλοβένος...

Ο Παναγή και ο ασταμάτητος Σλοβένος...

Η Ομόνοια πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, σε ένα παιχνίδι που απώλεσε αρκετές ευκαιρίες, ενώ είδε τον νεαρό της τερματοφύλακα, Παναγή, να κάνει σωτήριες αποκρούσεις.

Η ουσία είναι η νίκη, που συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση για τους «πράσινους». Ο Σκέμπρι βρήκε δίχτυα και η ομάδα έφθασε στην 3η σερί της νίκη στα πλέι οφ.

Ο Παναγή ήταν εξαιρετικός, έτοιμος όποτε χρειάστηκε και η συμβολή του ήταν σημαντική. Βεβαίως, δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε την παρουσία του Κιρμ. Δραστήριος ο Σλοβένος είχε κέφια και από τα πόδια του ξεκινούσαν σχεδόν όλες οι επιθετικές προσπάθειες της ομάδας.

Το έχουμε ξαναγράψει πως πρόκειται για ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά το «τριφύλλι».

Στέλιος Δημοσθένους  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE