ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κάτσε τον έστειλε στην δεύτερη θέση

Ο Κάτσε τον έστειλε στην δεύτερη θέση

Με γκολ του Κάτσε, ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση της Κέρκυρας και με τη νίκη του (1-0) ανέβηκε στην δεύτερη θέση.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε κάποιες ευκαιρίε στο πρώτο μέρος για να πάρει προβάδισμα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Η εξ επαφή κεφαλιά του Μαρκόφσκι σταμάτησε στον Ιτάνζ ενώ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Βίτορ μέσα στη περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα έδειχνε να ελέγχει το ματς, είχε πολύ καλό ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ που έμεινε με δέκα παίκτες από το 65΄ λόγω αποβολής του Ρατ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, βρήκε τον τρόπο να φθάσει στο γκολ. Μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Έργκις Κάτσε στο 83΄, ήταν αρκετή για να του δώσει τους τρεις βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε εκτός έδρας γκολ μετά από 11 σερί ματς, ενώ η Κέρκυρα δέχθηκε εντός έδρας ήττα μετά από εννέα αγώνες.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Καρντόσο (77' Λεάλ), Σιόντης (90' Ανδρεόπουλος), Χαβίτο, Γκαζαριάν, Κόντος (64' Φάμπιο), Μαρκόφσκι

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Ρατς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε (90'+2' Γκολάσα), Νομπόα, Μακ (74' Κουλούρης), Αθανασιάδης, Περέιρα (68' Σκόνδρας)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top