Υπουργός Υγείας Ισπανίας: «Δεν ξέρω αν θα έχουμε ποδόσφαιρο πριν από το καλοκαίρι»

Υπουργός Υγείας Ισπανίας: «Δεν ξέρω αν θα έχουμε ποδόσφαιρο πριν από το καλοκαίρι»

Ο Υπουργός Υγείας της Ισπανίας, Σαλβαδόρ Ίγια, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα υπάρξει και πάλι ποδόσφαιρο στην χώρα, πριν από το καλοκαίρι.

Ο αριθμός των θυμάτων και των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ισπανία πέφτει σταδιακά, αλλά αυτός δεν σημαίνει ότι μπορεί να παρθούν βιαστικές αποφάσεις, σε ότι έχει να κάνει με την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση στην χώρα.

Ο Υπουργός Υγείας Σαλβαδόρ Ίγια, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει πριν από το καλοκαίρι, η αρχή του οποίου ορίζεται, βάσει ημερομηνιών, στις 20 Ιουνίου.

«Δεν μπορώ να πω τώρα αν το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει πριν από το καλοκαίρι. Θα ήταν μια τεράστια απερισκεψία από την πλευρά μου» επισήμανε ο Ίγια, υπενθυμίζοντας ότι «υπάρχει ένα πρωτόκολλο υγείας το οποίο εφαρμόζει το Υπουργείο για κάθε ομαδική ενασχόληση, επομένως σε αυτό εντάσσεται και το ποδόσφαιρο. Σε κάθε περίπτωση, όταν υπάρξει η απόφαση για επανεκκίνηση, τίποτα δεν θα είναι ίδιο με πριν».

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Υπουργός Υγείας Ισπανίας: «Δεν ξέρω αν θα έχουμε ποδόσφαιρο πριν από το καλοκαίρι» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE