ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Σύσκεψη για την επαναλειτουργία των δικαστηρίων

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Σύσκεψη για την επαναλειτουργία των δικαστηρίων

Σύσκεψης για την επαναλειτουργία των δικαστηρίων θα προεδρεύσει σήμερα Δευτέρα (27/04) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, με τη συμμετοχή εμπλεκόμενων φορέων.

Συγκεκριμένα, η σύσκεψη θα γίνει στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 10:00, με τη συμμετοχή του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, του Γενικού Εισαγγελέα, του Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου, του Προέδρου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και της Επιτρόπου Νομοθεσίας.

Την περασμένη Παρασκευή η Επιτροπή Νομικών της Βουλής συζήτησε για την πλήρη επαναλειτουργία των δικαστηρίων, με τη συμμετοχή του Υπουργού Δικαιοσύνης, του Προέδρου της Βουλής, του Υφυπουργού Καινοτομίας, του Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου, εκπροσώπου του Γενικού Εισαγγελέα, της Επιτρόπου Νομοθεσίας και του Προέδρου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Η Επιτροπή θα συνέλθει εκ νέου αύριο, με τηλεδιάσκεψη, για να συζητήσει δύο προτάσεις νόμου για διευκόλυνση των πολιτών.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Σαββίδης, είπε πως αυτή η εβδομάδα θα είναι εβδομάδα εξελίξεων στον τομέα της δικαιοσύνης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE