Ήμασταν μετρημένοι 9 άτομα έξω από τη Βουλή!!!

Ήμασταν μετρημένοι 9 άτομα έξω από τη Βουλή!!!

Αγανακτισμένη Κύπρια, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από όλους όσοι βρέθηκαν σήμερα έξω από το κτίριο της Βουλής των Αντιπροσώπων την ώρα που στην αίθουσα της Ολομέλειας βρισκόταν προς συζήτηση η νομοθεσία για το πλαίσιο αφερεγγυότητας, εξέφρασε την πικρία της για το μέγεθος της συνείδησης των συμπολιτών της.

Η γυναίκα, έγραψε χαρακτηριστικά πάνω από την δημοσίευση της, «Ήμασταν μετρημένοι 9 άτομα έξω από τη Βουλή!!!» και συνέχισε «Ντροπή σε όλους σας πατριώτες του καναπέ και του πληκτρολογίου!  Στόν πρώτο που θα πάνε να τού πάρουν το σπίτι θα είμαι εκεί να δώ τα μούτρα του!!!Πειραματόζωα μάς έκαναν γιατί είμαστε μόνο specimens γιά τη γυάλα!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
ΝΟΙΩΘΩ ΑΗΔΙΑ!»

Το σχόλιο της στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει μία συζήτηση, αναφορικά με την στάση που διατηρούμε  λαός, ενάντια στις επιτάξεις της εκάστοτε κυβέρνησης και στην προκειμένη για το ενδεχόμενο εκποιήσεων σπιτιών από τραπεζικά ιδρύματα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που αναφέρθηκαν σε διαμαρτυρόμενους του καναπέ, ενώ η αγανάκτηση για την παρουσία 9 μόλις ατόμων έξω από τη Βουλή, ήταν προφανής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE