ΠΑΦΟΣ: Θα εκδοθεί στην Βουλγαρία για κλοπή κινητού τηλεφώνου - Προς το παρόν ελεύθερος

ΠΑΦΟΣ: Θα εκδοθεί στην Βουλγαρία για κλοπή κινητού τηλεφώνου - Προς το παρόν ελεύθερος

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε αλλοδαπός που καταζητείτο από τις βουλγαρικές αρχές για υπόθεση κλοπής μέχρι τις 7 Μαΐου του 2020 που ξεκινά η διαδικασία έκδοσής του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο βουλγαρικής καταγωγής άντρας καταζητείτο από τις βουλγαρικές αρχές για κλοπή κινητού τηλεφώνου.

Η διαδικασία για την έκδοση του ξεκίνησε την Παρασκευή (24/04) και ορίστηκε για προγραμματισμό στις 7 Μαΐου του 2020 στις 09:00 το πρωί.

Μέχρι τότε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου διέταξε όπως αυτός αφεθεί ελεύθερος με όρους όπως να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, να καταθέσει 1.000 ευρώ ως εγγύηση και να παρουσιάζεται καθημερινά στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς μεταξύ των ωρών 16:00 με 18:00.

Ο κατηγορούμενος αφού εκπλήρωσε τους όρους του αφέθηκε ελεύθερος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE