To πλάνο για να επαναρχίσει η La Liga

To πλάνο για να επαναρχίσει η La Liga

Το πλάνο επιστροφής στην -αθλητική- δράση αποκάλυψαν τα ισπανικά ΜΜΕ.

 

Το ράδιο COPE αποκάλυψε το πλάνο της ισπανικής κυβέρνησης για την επιστροφή στη δράση και την επανέναρξη της La Liga.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, στις 4 Μαϊου ανοίγουν οι εγκαταστάσεις των ομάδων για ατομικές προπονήσεις των παικτών, ενώ στις 18 Μαΐου θα επιτραπεί η προπόνηση σε γκρουπ.

Από την 1η Ιουνίου θα μπορούν να γίνουν κανονικές προπονήσεις και για τα μέσα Ιουνίου τοποθετείται η επανέναρξη των πρωταθλημάτων, εφόσον δώσει το τελικό “ok” η κυβέρνηση, φυσικά κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η λίγκα θα στείλει οδηγίες και τεστ στις επαρχίες για να ακολουθήσουν ότι πει ο Υπουργός Υγείας, αναφορικά με τον αριθμό των τεστ που θα γίνουν ανά παίκτη, προπονητή, βοηθούς και πόσοι έλεγχοι θα διενεργούνται πριν από κάθε ματς.

Πηγή: Sdna.gr

The post To πλάνο για να επαναρχίσει η La Liga appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες

Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες

Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.

BEST OF TOTHEMAONLINE