Ο ιδιοκτήτης της Λάτσιο ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ τη Γιουβέντους σε «τελικό» πρωταθλήματος!

Ο ιδιοκτήτης της Λάτσιο ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ τη Γιουβέντους σε «τελικό» πρωταθλήματος!

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ιδιοκτήτης της Λάτσιο.

Κατά την περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος, ο ιδιοκτήτης της Λάτσιο κατηγορήθηκε έντονα για την πιεστική του στάση ώστε να επανεκκινήσει η φετινή σεζόν, ωστόσο ο Κλαούντιο Λοτίτο με συνέντευξή του πέρασε στην αντεπίθεση.

Μιλώντας στη «La Repubblica» τόνισε ότι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, επηρεάζουν πολύ περισσότερο τη δική του ομάδα από οποιαδήποτε άλλη ενώ πρόσθεσε ότι ο τίτλος είναι ουσιαστικά υπόθεση της ομάδας του και της Γιουβέντους και για αυτό την προκάλεσε να κρίνουν το πρωτάθλημα σε μία αναμέτρηση.

«Σήμερα απέχουμε έναν βαθμό από τη Γιουβέντους και στο πρώτο παιχνίδι τους νικήσαμε 3-1. Έχουμε να παίξουμε στην έδρα τους. Προτείνω να παίξουμε τον τίτλο σε ένα παιχνίδι. Η Ίντερ απέχει πολύ από μας, οπότε με κάθε σεβασμό, πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είναι μόνο ανάμεσα σε μας και τη Γιουβέντους», είπε ο ισχυρός των Ρωμαίων και συνέχισε:

«Λένε ότι για δικό μου συμφέρον, ήθελα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αν δεν παίξουμε άλλο, είμαι ήδη στο Champions League και έχω γλιτώσει μισθούς τεσσάρων μηνών. Είχα πολύ μεγάλη ευκολία να μην παίξουμε, αλλά το κάνω για όλο το σύστημα. Άλλοι δεν το σκέφτονται.

Το να αρχίσουμε πάλι τη σεζόν, μας τιμωρεί κατά κάποιο τρόπο. Θυσιάσαμε το Europa League, για να παίζουμε μία φορά την εβδομάδα, έτσι χάνουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα», είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Ο ιδιοκτήτης της Λάτσιο ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ τη Γιουβέντους σε «τελικό» πρωταθλήματος! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE