Έναρξη αγώνων: Η «μπάλα» στο Υπουργικό Συμβούλιο – Τα δεδομένα

Έναρξη αγώνων: Η «μπάλα» στο Υπουργικό Συμβούλιο – Τα δεδομένα

Η έναρξη της σεζόν στο beach volley είναι στον αέρα και για τη σάλα ούτε λόγος αυτή τη στιγμή. Πάρα πολλά εξαρτούνται από τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 αλλά χωρίς να σημαίνει ότι τότε θα ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα.

Οι σύμβουλοι του Υπουργείου Υγείας τόνισαν ότι οι αγώνες εάν διεξαχθούν θα πρέπει να γίνουν στη βάση κάποιων δεδομένων και αφού γίνουν τα απαραίτητα για την τήρηση των αποστάσεων.

Οι αγώνες με κόσμο δεν μπορούν να διεξαχθούν. Εάν και εφόσον οι αθλητές ξεκινήσουν προπονήσεις αυτό πρέπει να γίνεται σε μικρές ομάδες παικτών και ίσως με μάσκα. Για τους αγώνες και το πότε θα γίνουν θα πρέπει να δούμε και την επιδημιολογική καμπύλη.

Το ξεκάθαρο είναι ότι όλοι οι αθλητές θα πρέπει προτού μπουν ξανά στην αγωνιστική δράση και σε προπονήσεις να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού.

Πηγή: ΚΟΠΕ

The post Έναρξη αγώνων: Η «μπάλα» στο Υπουργικό Συμβούλιο – Τα δεδομένα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE