Κορονοϊός: Ετοιμη για επιστροφή η Serie A

Κορονοϊός: Ετοιμη για επιστροφή η Serie A

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας εμφανίστηκε σίγουρος για την επιστροφή στη δράση, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν στις 8 Μαΐου.

«Η Ιατρική Επιστημονική Επιτροπή της Ομοσπονδίας έχει καταρτίσει ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο. Είμαστε έτοιμοι να το ενσωματώσουμε και να το τροποποιήσουμε, ώστε να είμαστε σίγουροι. Μόλις βελτιωθούν, θα υπάρξουν όλες οι προϋποθέσεις για την τελική πρόοδο και την επιστροφή στις προπονήσεις στις 18 Μαΐου. Είμαστε πεπεισμένοι για την πορεία που έχουμε ακολουθήσει επειδή είναι σοβαρή και υπεύθυνη, η μόνη που επιδιώκει το γενικό συμφέρον του συστήματος» τόνισε ο Γκαμπριέλε Γκραβινα, ενώ στις 8 Μαΐου υπάρχει το κρίσιμο συμβούλιο της Ομοσπονδίας και οι τελικές αποφάσεις.

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Κορονοϊός: Ετοιμη για επιστροφή η Serie A appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Την απόφασή τους για κλιμάκωση των μέτρων σε περίπτωση που αυτό κριθεί σκόπιμο, ανακοίνωσαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις μετά την πανσυνδικαλιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΣΕΚ, στη Λευκωσία, σε σχέση με το θέμα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ATA). Οι συντεχνίες θα έχουν συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE