Κορονοϊός: Ετοιμη για επιστροφή η Serie A

Κορονοϊός: Ετοιμη για επιστροφή η Serie A

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας εμφανίστηκε σίγουρος για την επιστροφή στη δράση, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν στις 8 Μαΐου.

«Η Ιατρική Επιστημονική Επιτροπή της Ομοσπονδίας έχει καταρτίσει ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο. Είμαστε έτοιμοι να το ενσωματώσουμε και να το τροποποιήσουμε, ώστε να είμαστε σίγουροι. Μόλις βελτιωθούν, θα υπάρξουν όλες οι προϋποθέσεις για την τελική πρόοδο και την επιστροφή στις προπονήσεις στις 18 Μαΐου. Είμαστε πεπεισμένοι για την πορεία που έχουμε ακολουθήσει επειδή είναι σοβαρή και υπεύθυνη, η μόνη που επιδιώκει το γενικό συμφέρον του συστήματος» τόνισε ο Γκαμπριέλε Γκραβινα, ενώ στις 8 Μαΐου υπάρχει το κρίσιμο συμβούλιο της Ομοσπονδίας και οι τελικές αποφάσεις.

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Κορονοϊός: Ετοιμη για επιστροφή η Serie A appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE