ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Την Τετάρτη νέο Διάγγελμα απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Χαλάρωση μέτρων

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Την Τετάρτη νέο Διάγγελμα απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Χαλάρωση μέτρων

Την Τρίτη (28/4) αναμένεται η επιδημιολογική ομάδα να καταθέσει τις απόψεις της στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας με βάση τα στοιχεία των επιστημόνων.

Μάλιστα αναμένεται να προτείνουν χαλάρωση μέτρων και σταδιακή έξοδο απο τα περιοριστικά μέτρα στον Νίκο Αναστασιαδή, με ένα πλάνο οπου δεν θα φέρει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Την Τετάρτη νέο Διάγγελμα απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Χαλάρωση μέτρων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE