Σύσκεψη Προέδρου με επιδημιολογική ομάδα για χαλάρωση μέτρων πριν το αυριανό Υπουργικό

Σύσκεψη Προέδρου με επιδημιολογική ομάδα για χαλάρωση μέτρων πριν το αυριανό Υπουργικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προεδρεύει στις δέκα το πρωί (Τρίτη 28/04) σύσκεψης με την επιδημιολογική ομάδα για οριστικοποίηση της απόφασης για χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό πριν από την αυριανή (Τετάρτη 29/04) έγκριση της από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Η χαλάρωση αναμένεται να επέλθει σε τέσσερα στάδια. Χθες ο Καθηγητής Λεόντιος Κωστρίκης, μέλος της επιδημιολογικής ομάδας μίλησε για αισιόδοξη εικόνα, λέγοντας πως η ομάδα θα εισηγηθεί την ενεργοποίηση του πλάνου για σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Διευκρίνισε πάντως πως οι αποφάσεις είναι ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE