Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό – Οδηγός χτύπησε ποδηλάτη – Στο νοσοκομείο διασωληνωμένος ο 41χρονος
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/10) στη Λεμεσό.
 thm.jpg)
Η κατασκευή της δομής στην παράκτια περιοχή της Λιγουρίας της βόρειας Ιταλίας συνεχίστηκε καθ `όλη τη διάρκεια του εθνικού αποκλεισμού. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς θα ηχήσουν οι σειρήνες κατά την εγκατάσταση του τελευταίου τμήματος της γέφυρας που κατέρρευσε τον Αύγουστο του 2018, παρασύροντας στο θάνατο 43 άτομα.
Ο διάσημος Ιταλός αρχιτέκτονας Renzo Piano σχεδίασε την αντικατάσταση του κομματιού που κατέρρευσε, δίνοντάς του μια κυρτή όψη ενός καραβιού για να τιμηθεί η λαμπερή θαλάσσια ιστορία της Γένοβας. Διαθέτει δομή υψηλής τεχνολογίας με ρομπότ συντήρησης.
Οι εργασίες ολοκλήρωσης για τη νέα δομή μήκους περίπου ενός χιλιομέτρου θα περιλαμβάνουν ασφαλτόστρωση και εγκατάσταση διαφανών ανεμοφράξεων και ηλιακών συλλεκτών. Θα ακολουθήσουν αυστηρές δοκιμές του αυτοκινητόδρομου πριν δοθεί στην κυκλοφορία κάτι που υπολογίζεται περί τα τέλη Ιουλίου.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




