Η απίθανη ατάκα που είπε η Φαίη Σκορδά για τον σύντροφό της

Η απίθανη ατάκα που είπε η Φαίη Σκορδά για τον σύντροφό της

Τα ψάρια που μαγείρευε ο Βασίλης Καλλίδης προκάλεσαν αναστάτωση στην Φαίη Σκορδά. Συγκεκριμένα, το κατάστημα που τους πρόσφερε τα ψάρια, κάτι θύμισε στην παρουσιάστρια.

«Είναι αυτό που είναι στη Βάρης – Κορωπίου; Αυτό είναι; Που πήγε ο έρμος ο Νίκος, τον έστειλα να πάρει ψάρια και τον έβγαλαν φωτογραφία;» αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά.

Το σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη συνέχεια έδωσε γρήγορο φινάλε στο θέμα. «Έρμος είναι που τον έστειλες να πάρει ψάρια, όχι που τον έβγαλαν φωτογραφία», είπε ο Δημήτρης και η Φαίη αποσύρθηκε στον καναπέ.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE