Το ψευδοκράτος να καταστεί μέλος του ΠΟΥ ζητά «βουλευτής»

Το ψευδοκράτος να καταστεί μέλος του ΠΟΥ ζητά «βουλευτής»

Για μια «ιστορία επιτυχίας» έκανε λόγο ο «βουλευτής» του Κόμματος Εθνικής Ενότητας Οούζχαν Χασίπογλου, αναφερόμενος στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού στα κατεχόμενα και μιλώντας στη «βουλή» είπε ότι το ψευδοκράτος θα έπρεπε να κάνει βήματα για να καταστεί μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

 
Απορρίπτοντας την κριτική κατά του «υπουργού υγείας», ο κ. Χασίπογλου ανέφερε ότι τις τελευταίες 10 ημέρες καταγράφονται μηδενικά κρούσματα και είπε ότι το ψευδοκράτος κατατάσσεται «μεταξύ των χωρών με το χαμηλότερο ποσοστό θανάτων».
 
«Οι Τουρκοκύπριοι, ζώντας σε απομόνωση έλαβαν κάποια μέτρα και κατάφεραν μια ιστορία επιτυχίας» είπε, προσθέτοντας ότι «πρέπει να το ανακοινώσουμε στον κόσμο. Πρέπει να λάβουμε μέτρα για να γίνουμε μέλος του ΠΟΥ ως κράτος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE