Μια πτήση προς Φρανκφούρτη στις 2 Μαΐου 2020

Μια πτήση προς Φρανκφούρτη στις 2 Μαΐου 2020

Έχουν γίνει ρυθμίσεις για μια πτήση από το αεροδρόμιο της Λάρνακας προς τη Φρανκφούρτη στις 2 Μαΐου.

Οι Γερμανοί υπήκοοι, τα άτομα με μακροχρόνια παραμονή στη Γερμανία, ή τα άτομα που μέσω Φρανκφούρτης θα ταξιδέψουν σε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορούν να εγκαταλείψουν την Κύπρο λαμβάνοντας υπόψη τα ακόλουθα:
Η πτήση της Cyprus Airways θα πραγματοποιηθεί από τη Λάρνακα προς τη Φρανκφούρτη (CY376) το Σάββατο 2 Μαΐου. Το εισιτήριο κοστίζει 223,73 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.
Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν από την ιστοσελίδα της Cyprus Airways cyprusairways.com ή μέσω τηλεφώνου στο 80008111.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE