Μια πτήση προς Φρανκφούρτη στις 2 Μαΐου 2020

Μια πτήση προς Φρανκφούρτη στις 2 Μαΐου 2020

Έχουν γίνει ρυθμίσεις για μια πτήση από το αεροδρόμιο της Λάρνακας προς τη Φρανκφούρτη στις 2 Μαΐου.

Οι Γερμανοί υπήκοοι, τα άτομα με μακροχρόνια παραμονή στη Γερμανία, ή τα άτομα που μέσω Φρανκφούρτης θα ταξιδέψουν σε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορούν να εγκαταλείψουν την Κύπρο λαμβάνοντας υπόψη τα ακόλουθα:
Η πτήση της Cyprus Airways θα πραγματοποιηθεί από τη Λάρνακα προς τη Φρανκφούρτη (CY376) το Σάββατο 2 Μαΐου. Το εισιτήριο κοστίζει 223,73 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.
Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν από την ιστοσελίδα της Cyprus Airways cyprusairways.com ή μέσω τηλεφώνου στο 80008111.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE