Οι μάχες της κάτω ζώνης!

Οι μάχες της κάτω ζώνης!

Τι θα δούμε σήμερα στα παιχνίδια για την μάχη της σωτηρίας.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα παιχνίδια του δεύτερου ομίλου σήμερα. Οι ομάδες που βρίσκονται στις κάτω θέσεις κοντραροχτυπιούνται με μοναδικό σκοπό να παραμείνουν στα μεγάλα σαλόνια και τη νέα χρονιά. 

Στις πρώτες θέσεις δεσπόζει το παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας με την ΑΕΛ για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες πατώντας εδώ και εδώ

Από κει και πέρα ο Εθνικός Άχνας ο οποίος μετρά 26 βαθμούς φιλοξενεί τη Δόξα η οποία έχει 20 ενώ ο Οθέλλος ο οποίος βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας με 19 βαθμούς θέλει τη νίκη κόντρα στη Αγία Νάπα η οποία μετρά 24 βαθμούς και είναι στη 4η θέση. 

Δείτε στη πιο κάτω φωτογραφία τα στατιστικά:

Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 4 μ.μ.

Αντρέας Ψάλτης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE