Φρικτό δυστύχημα στην Κρήτη: Τον πάτησε φορτηγό και τον σκότωσε

Φρικτό δυστύχημα στην Κρήτη: Τον πάτησε φορτηγό και τον σκότωσε

Φρικτό θάνατο βρήκε, νωρίς το πρωί της Πέμπτης 30/4 ένας άνδρας στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Ο 69χρονος άνδρας σύμφωνα με  πληροφορίες του cretalive.gr βρέθηκε σε διάβαση πεζών, στην παραλιακή στο ύψος του Τελωνείου και ξεκίνησε να διασχίζει το δρόμο, περνώντας μπροστά από νταλίκα, που ήταν σε στάση στο φανάρι.

Το πράσινο για την νταλίκα άναψε, ο οδηγός δεν είδε τον πεζό, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει περνώντας από πάνω του. Ο άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες που δεν πίστευαν πως βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του βαρέως οχήματος ο άτυχος άνδρας.

Ο 55χρονος οδηγός κρατείται από τις αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE