ΚΥΠΡΟΣ- ΣΧΟΛΕΙΑ: Μέχρι 12 μαθητές σε κάθε τάξη- Θα επισπευθεί το νέο σχολικό έτος

ΚΥΠΡΟΣ- ΣΧΟΛΕΙΑ: Μέχρι 12 μαθητές σε κάθε τάξη- Θα επισπευθεί το νέο σχολικό έτος

Σταδιακά και με προσοχή θα γίνει η επιστροφή στις σχολικές αιθουσες ανέφερε το απόγευμα της Πέμπτης 30/4 ο Υπουργός Παιδείας.

Προτεραιότητες είναι το υγειονομικό «κομμάτι» για να γίνει η επάνοδος σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας είπε ο Πρόεδρος Προδρόμου ενώ αναφέρθηκε και στην εκπαιδευτική προτεραιότητα που είναι τα Λύκεια και οι Τεχνικές Σχολές κάνοντας λόγος για τους μαθητές της τρίτης Λυκείου αφού στόχος μας είναι «η ομαλή συμπλήρωση της διαδρομής των τελειόφοιτων και οι Παγκύπριες εξετάσεις» συμπλήρωσε.

Με την υπεύθυνη στάση πολιτείας και Κυβέρνησης έχουν κερδίσει την δυνατότητα να σχεδιάζουμε την επάνοδο στην καθημερινότητα αλλά και να μπορούμε να αναθεωρήσουμε τα πλάνα μας

Το νέο σχολικό έτος (2020-21), όπως δήλωσε, θα επισπευθεί όσο είναι δυνατό με τον χρόνο έναρξης του να καθορίζεται αναλόγως του σημείου που θα φτάσουμε φέτος στις 30 Ιουνίου.

Τόνισε πως σε κάθε σχολική αίθουσα θα βρίσκονται μέχρι 12 μαθητές και με αυστηρά πρωτόκολλα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE