ΚΥΠΡΟΣ- ΣΧΟΛΕΙΑ: Μέχρι 12 μαθητές σε κάθε τάξη- Θα επισπευθεί το νέο σχολικό έτος

ΚΥΠΡΟΣ- ΣΧΟΛΕΙΑ: Μέχρι 12 μαθητές σε κάθε τάξη- Θα επισπευθεί το νέο σχολικό έτος

Σταδιακά και με προσοχή θα γίνει η επιστροφή στις σχολικές αιθουσες ανέφερε το απόγευμα της Πέμπτης 30/4 ο Υπουργός Παιδείας.

Προτεραιότητες είναι το υγειονομικό «κομμάτι» για να γίνει η επάνοδος σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας είπε ο Πρόεδρος Προδρόμου ενώ αναφέρθηκε και στην εκπαιδευτική προτεραιότητα που είναι τα Λύκεια και οι Τεχνικές Σχολές κάνοντας λόγος για τους μαθητές της τρίτης Λυκείου αφού στόχος μας είναι «η ομαλή συμπλήρωση της διαδρομής των τελειόφοιτων και οι Παγκύπριες εξετάσεις» συμπλήρωσε.

Με την υπεύθυνη στάση πολιτείας και Κυβέρνησης έχουν κερδίσει την δυνατότητα να σχεδιάζουμε την επάνοδο στην καθημερινότητα αλλά και να μπορούμε να αναθεωρήσουμε τα πλάνα μας

Το νέο σχολικό έτος (2020-21), όπως δήλωσε, θα επισπευθεί όσο είναι δυνατό με τον χρόνο έναρξης του να καθορίζεται αναλόγως του σημείου που θα φτάσουμε φέτος στις 30 Ιουνίου.

Τόνισε πως σε κάθε σχολική αίθουσα θα βρίσκονται μέχρι 12 μαθητές και με αυστηρά πρωτόκολλα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αποδέχθηκε την παραίτηση του Χαραλάμπους ο ΠτΔ - «Τον διακρίνει εργατικότητα. ήθος και η ακεραιότητα»

Αποδέχθηκε την παραίτηση του Χαραλάμπους ο ΠτΔ - «Τον διακρίνει εργατικότητα. ήθος και η ακεραιότητα»

Αποδεκτή έκανε την παραίτηση του Χαράλαμπου Χαραλάμπους ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE