Είχαν ψυχή, πάθος και έναν Κέρβερο Καμίνσκι

Είχαν ψυχή, πάθος και έναν Κέρβερο Καμίνσκι

​Η Ανόρθωση όχι απλά θέλει να βγει Ευρώπη, αλλά το δείχνει με κάθε τρόπο τις τελευταίες αγωνιστικές.

Η τριάρα απέναντι στην ΑΕΚ είναι άλλη μια απόδειξη πόσο πολύ θέλει αυτή η ομάδα να παίξει στα ευρωπαϊκά σαλόνια της νέας περιόδου. Με τον Καμίνσκι να είναι και πάλι Κέρβερος κάτω από τα δοκάρια, η «Κυρία» κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη από κάθε άποψη. 

Το τελικό 3-0 μπορεί να φαντάζει βαρύ για την ΑΕΚ, όμως η Ανόρθωση κατάφερε, κυρίως στο δεύτερο μέρος, να εξαφανίσει την ομάδα της Λάρνακας, να μην της επιτρέψει να κάνει το παιχνίδι της και να την αποτελειώσει με άλλα δυο τέρματα.

Ψυχή, πάθος, μπόλικα τρεξίματα, τσαμπουκά και εκτελεστική δεινότητα είναι τα στοιχεία που είδαμε από τους παίκτες του Αντρέ Πάους.

Έτσι, η Ανόρθωση έχει πολλά να κερδίσει και αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς τότε θα κερδίσει με το σπαθί της ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κριτήριο πιθανότατα να αποτελέσει το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ την επόμενη αγωνιστική στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE