Είχαν ψυχή, πάθος και έναν Κέρβερο Καμίνσκι

Είχαν ψυχή, πάθος και έναν Κέρβερο Καμίνσκι

​Η Ανόρθωση όχι απλά θέλει να βγει Ευρώπη, αλλά το δείχνει με κάθε τρόπο τις τελευταίες αγωνιστικές.

Η τριάρα απέναντι στην ΑΕΚ είναι άλλη μια απόδειξη πόσο πολύ θέλει αυτή η ομάδα να παίξει στα ευρωπαϊκά σαλόνια της νέας περιόδου. Με τον Καμίνσκι να είναι και πάλι Κέρβερος κάτω από τα δοκάρια, η «Κυρία» κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη από κάθε άποψη. 

Το τελικό 3-0 μπορεί να φαντάζει βαρύ για την ΑΕΚ, όμως η Ανόρθωση κατάφερε, κυρίως στο δεύτερο μέρος, να εξαφανίσει την ομάδα της Λάρνακας, να μην της επιτρέψει να κάνει το παιχνίδι της και να την αποτελειώσει με άλλα δυο τέρματα.

Ψυχή, πάθος, μπόλικα τρεξίματα, τσαμπουκά και εκτελεστική δεινότητα είναι τα στοιχεία που είδαμε από τους παίκτες του Αντρέ Πάους.

Έτσι, η Ανόρθωση έχει πολλά να κερδίσει και αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς τότε θα κερδίσει με το σπαθί της ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κριτήριο πιθανότατα να αποτελέσει το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ την επόμενη αγωνιστική στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE