Υπουργός Εσωτερικών: Φανερά ενοχλημένος με κόσμο σε παραλία– Προειδοποιεί για πισωγύρισμα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Υπουργός Εσωτερικών: Φανερά ενοχλημένος με κόσμο σε παραλία– Προειδοποιεί για πισωγύρισμα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Φανερά ενοχλημένος ο Νίκος Νουρής με μια φωτογραφία που δημοσίευσε σχετικά με κόσμο που κυκλοφορεί σε παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

Λίγες μέρες πριν την πρώτη φάση χαλάρωσης των μέτρων, ο Υπουργός Εσωτερικών με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τον κόσμο που κυκλοφορεί στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, τονίζοντας πως αν δεν πειθαρχήσουμε θα πισωγυρίσουμε.

«Συμβαίνει τώρα και σίγουρα δεν είναι αυτή την εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε. Αν δεν πειθαρχήσουμε θα πισωγυρίσουμε.», έγραψε ο Νίκος Νουρής.,

Δείτε την ανάρτηση του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE