Πρόταση ΠΑΟΚ σε Αγιού!

Πρόταση ΠΑΟΚ σε Αγιού!

Μια πολύ ηχηρή μεταγραφή προσπαθεί να πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με τη «Real News» έχει κάνει πρόταση στον Αντρέ Αγιού της Μαρσέιγ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Παίκτες που θα τον ανεβάσουν επίπεδο προσπαθεί να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ και ένας από αυτούς που θέλει να «χτυπήσει» ενόψει της επόμενης σεζόν είναι ο Αντρέ Αγιού.

Ο Ιβάν Σαββίδης τρίβει τα χέρια για το γεγονός ότι η ΠΑΕ θα ξεχρεώσει με τη ρύθμιση των 100 δόσεων και θα είναι διατεθειμένος να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για την ενίσχυση της ομάδας.

Όπως αναφέρεται στη «Real News» ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει κάνει πρόταση στον Γάλλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο 25χρονος ποδοσφαιριστής βλέπει θετικά την προοπτική να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, αλλά είναι νωρίς για να γίνει εκτίμηση για το πόσο πιθανό είναι να απαντήσει θετικά, καθώς έχει υποχρεώσεις με τους Μασσαλούς, όπως και άλλες προτάσεις στα χέρια του.

Στη φετινή σεζόν ο Αγιού έχει 23 συμμετοχές (με επτά γκολ και πέντε ασίστ) στο γαλλικό πρωτάθλημα και από μια σε Κύπελλο (1 γκολ) και Λιγκ Καπ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.