ΛΑΡΝΑΚΑ: Αντί στο αεροπλάνο κατέληξε στο Νοσοκομείο- Το απρόοπτο με 47χρονο που έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αντί στο αεροπλάνο κατέληξε στο Νοσοκομείο- Το απρόοπτο με 47χρονο που έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές

Επιβάτης που θα αναχωρούσε το πρωί του Σαββάτου 2/5 με πτήση επαναπατρισμού για το Βουκουρέστι, παρουσίαζε ύποπτα συμπτώματα με αποτέλεσμα να μην επιβιβαστεί στο αεροσκάφος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για εξετάσεις.


Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η πτήση επαναπατρισμού για το Βουκουρέστι θα αναχωρούσε γύρω στις 11 το πρωί, μεταφέροντας 149 επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στην Κύπρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Ωστόσο, πριν την αναχώρηση της πτήσης, αλλοδαπός ηλικίας 47 ετών, έγινε αντιληπτός να έχει συμπτώματα γρίπης, δηλαδή είχε έντονη αδυναμία και βήχα, με αποτέλεσμα το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας να μην δεχθεί να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος.
 
Τον επιβάτη εξέτασε νοσηλευτής στο αεροδρόμιο Λάρνακας και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Αφού απολυμάνθηκαν όλοι οι χώροι του αεροδρομίου από τους οποίους πέρασε ο επιβάτης, το αεροσκάφος αναχώρησε για τον προορισμό του γύρω στις 12 το μεσημέρι.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE