Τρεις θάνατοι και 8 νέα περιστατικά κορωνοϊού στην Ελλάδα

Τρεις θάνατοι και 8 νέα περιστατικά κορωνοϊού στην Ελλάδα

Οκτώ νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στην Ελλάδα σήμερα και τρεις νέοι θάνατοι. Συνολικά 143 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από κορωνοϊό στη χώρα, ενώ τα συνολικά κρούσματα έχουν φτάσει τα 2620. 


Έχουν συνολικά ελεγχθεί 78207 κλινικά δείγματα, ενώ 37ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας της Ελλάδας, Σωτήρης Τσιόδρας αναφέρθηκε και στην έγκριση του φαρμάκου Remdesivir στις ΗΠΑ. «Επετράπη στις ΗΠΑ η χρήση του, αν και με προσωρινή έγκριση, λόγω του κατεπείγοντος που παρουσιάζεται σε επίπεδο δημόσιας υγείας. Θα αρχίσει να χορηγείται σε παιδιά με χαμηλή οξυγόνωση. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως δεν έχουμε στα χέρια μας όλες τις απαντήσεις», είπε ο κ. Τσιόδρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE